Oikeudelliset tiedot

Tietojesi poistaminen

Asiakastili ja kirjautuminen Googlella tai Facebookilla.

Mitä tietoja saamme

Kun kirjaudut Googlella tai Facebookilla, saamme nimesi, sähköpostiosoitteesi ja kyseisen palvelun tilitunnisteesi. Emme mitään muuta: emme yhteystietojasi, julkaisujasi emmekä salasanaasi.

Pyydä poistamista

  1. Kirjoita osoitteeseen [email protected] aiheella ”Tietojeni poistaminen”.
  2. Lähetä viesti tilisi sähköpostiosoitteesta (tai ilmoita se), jotta voimme varmistaa, että kyse on sinusta.
  3. Poistamme tilisi sekä Google- tai Facebook-kirjautumistiedot 30 päivän kuluessa ja vahvistamme sen sinulle sähköpostitse.

Tilaustesi laskut säilytetään kirjanpitolain edellyttämän ajan, minkä jälkeen ne poistetaan.

Käyttöoikeuden poistaminen Googlessa tai Facebookissa

Voit myös poistaa Auketran käyttöoikeuden milloin tahansa: Googlessa kohdassa ”Hallinnoi Google-tiliäsi”, sitten ”Tietoturva” ja ”Yhteytesi kolmannen osapuolen sovelluksiin ja palveluihin”; Facebookissa kohdassa ”Asetukset”, sitten ”Sovellukset ja verkkosivustot”.

Katso myös tietosuojakäytäntö.